Köppolicy för
Digitala CV-mallar

Vi på Skriva CV erbjuder en rad högkvalitativa digitala CV-mallar för att hjälpa dig skapa en imponerande och professionell ansökningshandling. Vi vill gärna informera dig om våra köpvillkor innan du genomför ditt köp.

1. Köpet av digitala CV-mallar

När du genomför ett köp av en digital CV-mall från [Ditt Företagsnamn] bekräftar du att du har läst och accepterat följande köpvillkor:

2. Ingen returrätt

Eftersom våra digitala CV-mallar tillhandahålls som omedelbara nerladdningsbara filer, kan vi inte erbjuda någon returrätt efter att köpet har genomförts. Var vänlig och se till att du noggrant överväger ditt köp och att du är säker på att mallen uppfyller dina behov innan du slutför din beställning.

3. Support och hjälp

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder är nöjda med sina köp. Om du har några frågor, problem eller behöver hjälp med att anpassa din CV-mall, är du mer än välkommen att höra av dig till vår kundsupport via [kontaktuppgifter]. Vi är här för att hjälpa och kommer att göra vårt bästa för att ge dig den assistans du behöver.

4. Fildelning och användning

Alla våra digitala CV-mallar är avsedda endast för personligt bruk och får inte delas med eller användas av andra utan vårt skriftliga tillstånd. Vid otillåten delning eller användning kan vi vidta rättsliga åtgärder.

Vi tackar dig för att du väljer Skriva cv för dina CV-mallbehov. Vi är övertygade om att våra mallar kommer att hjälpa dig att skapa ett intrycksfullt dokument för din jobbansökan. Om du har några frågor om våra köpvillkor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.